Schoonmaak

Voor het schoonmaken en reinigen maken wij gebruik van professionele daarvoor bestemde hulpmiddelen en materialen met grote aandacht voor het milieu. Daarnaast houden wij rekening met tijden en tijdstippen die het beste passen in uw agenda. Kantooronderhoud en het reinigen van kantoorinterieurs proberen wij zo veel mogelijk ná werktijd uit te voeren. CSM groep biedt bedrijven de mogelijkheid van een flexibele schoonmaak voor kantoren wat betekent dat per ruimte andere afspraken kunnen worden gemaakt. Dit betreft zowel de aard en de omvang van de uit te voeren werkzaamheden maar ook de frequentie daarvan. Immers, sommige ruimtes worden nu eenmaal intensiever gebruikt en vragen daarom om een andere schoonmaakfrequentie. Dit biedt bedrijven optimale flexibiliteit. Echter ook voor particulieren kunnen afwijkende afspraken worden gemaakt.

Offerte aanvraag:

Bent u benieuwd wat schoonmaak voor u gaat kosten? Vraag dan meteen online een vrijblijvende offerte aan. Wilt u direct een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer +31(0)40-8488639 of vul het contactformulier in.

CSM Groep streeft ernaar uw schoonmaak zo vakkundig en professioneel mogelijk te reinigen tegen zo laag mogelijke kosten.