Glasbewassing

Glasbewassing is een vak apart. Een goede reden om de glasbewassing toe te vertrouwen aan de specialisten van CSM groep. Wij hebben de mensen, de kennis en de ervaring om de ramen van uw pand het hele jaar door een verzorgde uitstraling te geven.

Onze vakmensen verzorgen het glasonderhoud tot in perfectie. Het spreekt voor zich dat onze glazenwassers gediplomeerd en gecertificeerd zijn. Met behulp van hoogwerkers en telescoopstelen kunnen zij van elk pand, groot of klein, de ramen en de kozijnen efficiënt en effectief reinigen. Daarvoor werken wij overwegend met osmosewater, water waaruit nagenoeg alle opgeloste mineralen bacteriën zijn verwijderd. Door osmosewater is het gebruik van chemische zeepproducten meestal niet noodzakelijk en wordt het milieu niet belast. Osmosewater zorgt ervoor dat een behandeld oppervlak vlekvrij en streeploos opdroogt.

Verontreiniging door regenwater en buitenlucht vormen een voortdurende bedreiging van uw buitenbeglazing en uw kozijnen. Goed glasonderhoud is een investering in het behoud én de uitstraling en kwaliteit van uw pand. Vertrouw daarom het regelmatige onderhoud van uw buiten- en binnenbeglazing toe aan CSM groep en uw pand blijft mooi en representatief!

Glasbewassing is handwerk

​Waar mogelijk zetten we machines en hulpmiddelen in. Maar voor het overgrote deel is glasbewassing handwerk. Naast de ramen reinigen we ook de kozijnen, gevelbekledingen, armaturen als zonnelamellen, etcetera.

Glasbewassing met Tucker Pole Systeem

De bouwlagen van je gebouw wassen we graag met ons Tucker Pole Systeem! Dit is een telescopische arm van lichtgewicht aluminium, waarmee we tot 15 meter hoogte kunnen ​wassen!

De voordelen van het Tucker Pole Systeem:

 

  • Geen chemische reinigingsmiddelen (gedemoliseerd water)
  • Geen beschadiging van de tuin of benodigde verplaatsing van voertuigen
  • Efficient werken (minder werktijd dus minder kosten)
  • Bijzonder goed eindresultaat, door het gebruik van kalkvrij wat

Offerte aanvraag:

Bent u benieuwd wat glasbewassing voor u gaat kosten? Vraag dan meteen online een vrijblijvende offerte aan. Wilt u direct een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer +31(0)40-8488639 of vul het contactformulier in. 

Let op: ons werk gebied is omstreken VELDHOVEN (noord-Brabant)

CSM Groep streeft ernaar uw ramen zo vakkundig en professioneel mogelijk te reinigen tegen zo laag mogelijke kosten.