Gevelreiniging

Gevelreiniging is het verwijderen van vervuiling zoals aanslag, klimop, graffiti en gevelverf van gevels. Deze vervuiling verwijderen wij met de juiste technieken waardoor uw pand er weer representatief uitziet.

Gevelreiniging wordt gedaan om gebouwen te onderhouden. De gebruikte natuurlijke materialen hebben de eigenschap om door weers- en milieu invloeden te vervuilen, zodat het gebouw niet meer het aanzicht heeft wat de architect ermee beoogd heeft. Aanslag zoals mos gaat groeien op de gevel en bij vorst gaat dit uitzetten en veroorzaakt eventueel vorstschade.

Door tijdig uw gevel te laten reinigen bespaard u kosten.

Professionele gevelreiniging

Omdat elke gevel is opgebouwd uit andere materialen, vraagt dit om een specifieke aanpak. Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van gevelreiniging? Neem dan contact met op met

CSM Groep. Wij zijn gevestigd in Waalre en ons werkgebied omvat de drie noordelijke provincies Brabant, Limburg en Zeeland.

Waarom gevelreiniging?

Omdat het aanzicht van de gevel de eerste indruk van een gebouw bepaalt, is het wenselijk om uw gevel regelmatig grondig te laten reinigen. CSM Groep hanteert de “kokend heet water techniek”. Hierbij reinigen wij onder hogedruk met een temperatuur van 110 graden Celsius op de spuitmond uw gevel.

De voordelen van gevelreiniging:

  • Representatieve uitstraling van uw pand
  • Duurzame onderhoud van uw gevels
  • Voorkomt vorstschade

Offerte aanvraag:

Bent u benieuwd wat gevelreiniging gaat kosten? Vraag dan meteen online een vrijblijvende offerte aan. Wilt u direct een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer +31(0)40-8488639 of vul het contactformulier in.

CSM Groep streeft ernaar uw gevel zo vakkundig en professioneel mogelijk te reinigen tegen zo laag mogelijke kosten.